Oranje kamer

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
"Drama" in de Oranje kamer Vorige week hadden we even de ruimte nodig om even alles van ons af te spelen.Lekker even helema ... Lees meer »
Streetwise Afgelopen vrijdag hebben ook de kinderen van de oranje kamer een les gehad van de ANWB. Dit was ... Lees meer »
Rapportgesprekken Beste ouders van de oranje kamer, In de bijlage een brief over het opgeven van jullie voorkeuren ... Lees meer »
Open podium; Kerstviering Even een verzoek vanuit de kerstwerkgroep: zoals jullie wellicht al hebben meegekregen wordt de ... Lees meer »
Open podium! Beste ouder(s),verzorger(s), Aanstaande vrijdag is er geen open podium! Het open podium wordt v ... Lees meer »
Toets: Provincies van Nederland Lieve jongens en meisjes van groep 5, denken jullie aan de Topo toets van donderdag 27 september ... Lees meer »
IPC in de Oranje Kamer We zijn gestart met het thema “Hoe leren wij?” Deze week hebben de kinderen in groepjes een puzz ... Lees meer »
Themasluiting IPC In de Oranje Kamer hadden we themasluiting van het thema ‘We zijn wat we eten’. We hadden een he ... Lees meer »
Maatjeslezen Sinds vorige week lezen de kinderen van de Oranje Kamer samen met een maatje uit de Rode Kamer. ... Lees meer »
IPC BEROEPEN; visite Lees meer »
 
Pagina 2 van 3Eerste   Vorige   1  [2]  3  Volgende   Laatste