Blauwe kamer

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Oudergesprekken Beste ouders/ verzorgers,De verslagen zijn inmiddels mee naar huis en nu staan de gesprekken wee ... Lees meer »
Lentekriebels Beste ouders,De lente is in aantocht.. en wij beginnen maandag dan ook met het thema lentekriebe ... Lees meer »
Oproep voor hout! Lieve handige papa’s en knutselopa’s, Wie van jullie houdt er van werken met hout? We zijn op zo ... Lees meer »
Geweldige kleuters! Hallo allemaal! Wat heb ik genoten van de lieve snoetjes in blauw. De kinderen hebben me al heel ... Lees meer »
Woensdag 17 april sportdag Woensdag 17 april is de jaarlijkse sportdag van de Wizzert. Dit jaar staat het in het teken van ... Lees meer »
Slabroek Vanmiddag zijn wij met de Blauwe Kamer naar Slabroek geweest voor de les: Schatten in de natuur. ... Lees meer »
Rapportgesprekken Beste ouders van de blauwe kamer, In de bijlage een brief over het opgeven van jullie voorkeuren ... Lees meer »
Open podium; Kerstviering Even een verzoek vanuit de kerstwerkgroep: zoals jullie wellicht al hebben meegekregen wordt de ... Lees meer »
spelletjes inloop Beste ouders/ verzorgers van de onderbouw, Aankomende woensdag hebben wij van 8.20 uur tot 8.50 ... Lees meer »
Meten Maandag hebben we in de blauwe kamer geoefend met meten. We hebben eerst onszelf gemeten met een ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste